Catering solex rijden Valkenswaard

Actief bezig zijn maakt hongerig, daarom is het solex rijden niet compleet zonder lekker eten en drinken. We presenteren u met trots onze horecagelegenheid: ’t Boothuys. Onze evenementen locatie te midden van de natuur die kan dienen als uitvalsbasis voor én na het solex rijden Valkenswaard. Bekijkt u hieronder een impressie van de mogelijkheden bij ’t Boothuys met betrekking tot catering. Van een warm ontvangst met koffie of thee met vlaai tot een uitgebreide barbecue of buffet. Voor onderstaande cateringmogelijkheden geldt een minimum aantal van 10 personen. Natuurlijk bent u wel altijd welkom voor een kopje koffie of thee of een andere (alcoholische) versnapering.

Klik hier voor de prijslijst van ’t Boothuys.

Volledige cateringlijst

Ontvangst Rofra

Ontvangst

Begin de dag goed met een heerlijke kop koffie of thee met vlaai of worstenbroodjes in de ontvangstruimte. Al mogelijk vanaf € 5,50 per persoon. Geen trek? Koffie of thee in de ontvangstruimte is mogelijk voor €3,00 per persoon.

solex rijden valkenswaard

Lunch

Maak een keuze uit diverse heerlijke lunchbuffetten zodat u er in de middag weer helemaal tegenaan kunt. Al mogelijk vanaf € 15,50 per persoon.

rofra barbecue

Barbecue

Lekker grillen bij de barbecue. U kunt hierbij ook kiezen voor een barbecue luxe of barbecue Boothuys, welke zijn aangevuld met frisse salades, diverse sauzen en stokbrood met kruidenboter. Mogelijk vanaf € 24,00 per persoon.

buffet boothuys

Buffet

Kies voor diverse uitgebreide buffetten om uw grote honger te stillen. Denk hierbij aan een Buffet Rofra populair, Buffet Rofra de Luxe en het tapas Buffet. Vanaf € 29,50 per persoon. Buffetten zijn mogelijk vanaf 16 personen.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op

+31 (0)40 2042593