Solex tocht individueel

Een solex huren voor een solex tocht kan bij Solexverhuur Valkenswaard, gelegen in Noord Brabant, al vanaf 1 persoon. U hoeft dus niet met een minimale groepsgrootte te zijn of te betalen. Geniet van de pure nostalgie van deze oude brommertjes uit de jaren 60. Een solex tour door de Brabantse Kempen biedt de garantie voor een zorgeloze en ontspannende ochtend of middag. Op deze klassieke solex snort u door stad en land en verkent u de omgeving. Met een topsnelheid van 30 kilometer per uur heeft u genoeg tijd om te genieten van alles om u heen!

Na een uitgebreide instructie gaat u zelfstandig door de prachtige omgeving rijden. Als u de aangereikte route volgt, passeert u de mooiste plekjes van de Kempen en natuurlijk ontbreken hierbij de nodige terrasjes niet.

 

Bent u met meer dan 10 personen? Kijk dan eens bij onze solex tochten voor groepen.

solex rijden

Solex tocht 2 uur

Geniet met een paar vrienden of collega’s van de prachtige omgeving in De Brabantse Kempen. De solextocht van 2 uur brengt u langs prachtige vergezichten en bijzondere plaatsen. Uiteraard ontbreken hierbij de nodige terrasjes niet!

Tijd: 2 uur
Prijs: 
€ 34,00 per persoon
Aanvang: in overleg de gehele dag om kwart over of kwart voor

solex huren

Solex tocht 3 uur

De tocht van 3 uur brengt u net ietsje verder De Kempen in. De langere tijdsduur geeft u tevens de mogelijkheid om iets langer op een terrasje te blijven zitten.

Tijd: 3 uur
Prijs: 
€ 39,00 per persoon
Aanvang: in overleg de gehele dag om kwart over of kwart voor

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op

+31 (0)40 2042593