E-chopper huren

U kunt al vanaf € 29,00 per persoon een e-chopper huren bij Solexverhuur Valkenswaard, gelegen in Noord Brabant. Dit is al mogelijk vanaf 1 persoon, u hoeft dus niet met een minimale groepsgrootte te zijn of te betalen. Geniet van de omgeving met deze leuke, milieuvriendelijke scootertjes. Op de e-chopper snort u door stad en land en verkent u de omgeving. Met een topsnelheid van 25 kilometer per uur heeft u genoeg tijd om te genieten van alles om u heen!

Na een uitgebreide instructie gaat u zelfstandig door de prachtige omgeving rijden. Als u de aangereikte route volgt, passeert u de mooiste plekjes van de Kempen en natuurlijk ontbreken hierbij de nodige terrasjes niet.

 

Wilt u geen e-chopper huren? Maar is een solextocht meer uw ding? Neem dan snel een kijkje bij onze solextochten!

e-chopper huren

E-chopper tour 2 uur

Geniet met een paar vrienden of collega’s van de prachtige omgeving in De Brabantse Kempen. De e-chopper tour van 2 uur brengt u langs prachtige vergezichten en bijzondere plaatsen. Uiteraard ontbreken hierbij de nodige terrasjes niet!

Tijd: 2 uur
Prijs: 
€ 34,00 per persoon
Aanvang: in overleg de gehele dag om kwart over en kwart voor

e-chopper verhuur valkenswaard

E-chopper tour 3 uur

De tour van 3 uur brengt u net ietsje verder De Kempen in. De langere tijdsduur geeft u tevens de mogelijkheid om iets langer op een terrasje te blijven zitten.

Tijd: 3 uur
Prijs: 
€ 39,00 per persoon
Aanvang: in overleg de gehele dag om kwart over en kwart voor

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op

+31 (0)40 2042593